مزایا و معایب استفاده از موتور برق چیست؟

کاربردهای موتور برق

آیا همه چیز را در مورد موتورهای برق می‌دانید؟ در دنیای امروز که زندگی ما به برق وابسته است اطلاع از مزایا و معایب استفاده از موتور برق می‌تواند سودمند باشد. با پیشرفت فناوری و علم این موتورهای برق در انواع مختلفی تولید شده‌اند. در این مطلب همراه ما باشید تا بیشتر با این وسیله آشنا شویم.

موتور برق چیست؟

موتورهای برق وسایلی هستند که در غیاب منبع اصلی برق می‌توانند نیاز شما به انرژی را رفع کنند. می‌توانید از آن‌ها در مناطق محروم، بیمارستان، هتل، فروشگاه، کارخانه و واحدهای صنعتی استفاده کنید. در چنین مناطقی هرگز برق نباید قطع شود؛ بنابراین بهتر است دیزل ژنراتور مناسب در مواقع بحرانی برای تأمین برق نصب شود. مزایا و معایب استفاده از موتور برق بسیار گسترده هستند؛ اما همیشه مزایای این دستگاه‌ها به معایب آن‌ها می‌چربد. این موتورها با سوخت گازوئیل، بنزین یا گاز کار کرده و این انرژی را به برق تبدیل می‌کنند. همچنین لازم است بدانید که در طی این فرایند صدا و گرمای زیادی نیز تولید می‌شود.

اجزا و قطعات موتورهای برق

اجزا و قطعات موتورهای برق

دیزل ژنراتور شامل واحدهای اصلی تأمین برق و واحدهای کمکی لازم برای حفظ عملکرد نیرو و واحد تولید است که در ادامه هر کدام را معرفی می‌کنیم.

واحدهای اصلی دیزل ژنراتور

از جمله مزایا و معایب استفاده از موتور برق این است که طراحی مجموعه دیزل ژنراتور شامل قرار دادن واحدهایی در یک قاب مشترک است. همه این اجزا با مهارت خاصی درون قاب یا بدنه قرار گرفته‌اند.

موتور دیزل ژنراتور

این قطعه یک موتور احتراق داخلی است که با سوخت دیزل کار کرده و به‌عنوان منبع انرژی مکانیکی لازم برای چرخش روتور ژنراتور عمل می‌کند. تفاوت اصلی آن با موتورهای احتراق داخلی بنزینی این است که سوخت نه از سیستم احتراق، بلکه به دلیل تراکم بالاتر مشتعل می‌شود. به لطف این قطعه امکان افزایش قدرت موتور احتراق داخلی و کاهش مصرف سوخت وجود داشت.

سیستم‌ها و تجهیزات کمکی در دیزل ژنراتور

چندین سیستم درون این دستگاه وجود دارند که هرکدام برای بهبود عملکرد آن لازم هستند. سیستم‌هایی که در دیزل ژنراتور وجود دارند را در دو دسته توضیح می‌دهیم.

  • سیستم سوختی که ذخیره، تمیز کردن و تأمین سوخت را به محفظه احتراق یک موتور احتراق داخلی در دستگاه انجام می‌دهد.
  • یک سیستم اگزوز محصول احتراق همراه با صداخفه‌کن که سطح سروصدای تولید شده توسط دیزل ژنراتور را کاهش می‌دهد.
  • سیستم خنک‌کننده‌ای که به شما امکان می‌دهد دمای موتور احتراق داخلی در حال کار را کاهش دهید.بسته به قدرت مجموعه دیزل ژنراتور، از خنک‌کننده هوا یا مایع استفاده شده که یکی از مزایا و معایب استفاده از موتور برق محسوب می‌شود.
  • سیستم راه‌اندازی برقی و شارژر که باتری را در شرایط کار نگه می‌دارد.
  • محفظه جاذب صدا که کاهش بیشتری در سطحنویز تولید شده در حین کار ایجاد می‌کند .

ویژگی‌های انتخاب موتور برق

دیزل ژنراتور منبع قابل اعتماد منبع تغذیه ثابت یا پشتیبان است که مزایایی مانند ابعاد فشرده، عملکرد بالا، ایمنی الکتریکی و آتش‌سوزی را با هم ارائه می‌کند. کنترل خودکار استفاده از دستگاه‌ها را آسان می‌کند. تولیدکنندگان، ژنراتورهای فشرده برای مصارف خانگی و همچنین نیروگاه‌های قدرتمند برای تأمین برق صنایع و روستاهای کلبه تولید می‌کنند. آیا می‌پرسید چگونه یک دیزل ژنراتور انتخاب کنیم؟ هنگام خرید چه معیارهایی را باید در نظر گرفت؟ این بخش را بادقت مطالعه کنید.

اهداف و کاربرد دیزل ژنراتور

قبل از خرید دیزل ژنراتور، هدف استفاده از آن را مشخص کنید. نیروگاه‌ها می‌توانند به‌عنوان منبع تغذیه دائمی یا پشتیبان مستقل مورد استفاده قرار گیرند. مشخصات فنی و هزینه تجهیزات به حالت کار بستگی دارد. یکی از مزایا و معایب استفاده از موتور برق این است که اگر دسترسی به شبکه برق مرکزی وجود نداشته باشد، به‌عنوان‌مثال، در مناطق دورافتاده یا ویلاها، یک منبع برق مستقل مورد نیاز است. اگر تمام تجهیزات خانه از یک شبکه الکتریکی متمرکز تغذیه می‌شود؛ اما اغلب وقفه‌هایی رخ می‌دهد و کیفیت برق بسیار نامطلوب است، خرید یک ژنراتور برای منبع تغذیه پشتیبان منطقی است.

قدرت دیزل ژنراتور

قدرت مهم‌ترین معیار برای انتخاب دیزل ژنراتور است. عملکرد، دامنه کاربرد و قیمت واحد به این شاخص بستگی دارد. اگر توان یک ایستگاه برق نزدیک به توان کل مصرف‌کنندگان برق باشد، حتی با افزایش جزئی بار، ممکن است واحد از کار بیفتد. قدرت بیش از حد بالا نه‌تنها به معنای قیمت بالاتر، بلکه هزینه‌های اضافی برای کارکرد تجهیزات است.

هم‌زمان یا ناهم‌زمان

دیزل ژنراتورها بر اساس ویژگی‌های طراحی خود به دو دسته سنکرون و ناهم‌زمان تقسیم می‌شوند. هر دوی آنها مزایا و معایب استفاده از موتور برق را دارند. مزایای نیروگاه‌های ناهم‌زمان عبارت‌اند از:

  • بادقت بالا در حفظ ولتاژ خروجی مشخص می‌شوند.
  • برای تغذیه تجهیزات حساس به نوسانات برق استفاده می‌شوند.
  • مجهز به قطعات قابل اعتماد و با کیفیت بالا هستند.

واحدهای ناهم‌زمان برای استفاده در مؤسسات پزشکی، اداری و آموزشی مناسب هستند. آنها منبع تغذیه باکیفیت را برای تجهیزات الکترونیکی پیچیده از نظر فناوری فراهم می‌کنند. ژنراتورهای سنکرون همچنین می‌توانند به‌عنوان منبع تغذیه پشتیبان برای خانه‌های روستایی، عمارت‌های خصوصی و ویلاها استفاده شوند. آنها به‌خوبی با دستگاه‌هایی که توان راکتیو آنها به 65 درصد امتیاز ژنراتور می‌رسد، کنار می‌آیند.

تعداد فازهای دیزل ژنراتور

تعداد فازها به هدف استفاده از تجهیزات بستگی دارد. به‌عنوان یک قاعده، ژنراتورهای تک‌فاز در شبکه‌های خانگی استفاده می‌شوند. در این حالت، بارهای راه‌اندازی وجود ندارد و دستگاه‌ها انرژی الکتریکی کمی مصرف می‌کنند؛ اما خرید ژنراتور سه‌فاز در صورت نیاز به برق‌رسانی به ماشین‌آلات و واحدها در تولید، در بخش خصوصی یا در یک روستای کوچک منطقی است.

نوع موتور دیزل ژنراتور

موتورهای احتراق داخلی که مدل‌های مدرن نیروگاهی را تأمین می‌کنند به دودسته بزرگ تقسیم می‌شوند.

  • مدل‌هایی با سرعت چرخش شفت 3000 دور در دقیقه که باید تنها در صورتی انتخاب شوند که کل زمان استفاده از تجهیزات بیش از 500 ساعت کار در سال نباشد.
  • ژنراتورهای با سرعت 1500 دور در دقیقه که در مواردی که عملکرد تجهیزات فشرده‌تر است استفاده می‌شوند.

برای محافظت از موتور در برابر آسیب، از کارکردن در دورهای کم و در حالت آزاد پرهیز کنید. برای جلوگیری از خرابی، توصیه می‌شود ژنراتور را هر 100 ساعت کارکرد روشن کنید و بگذارید تا 2 ساعت تحت شرایط بار 100٪ کار کند. اضافه‌بار نیز بر وضعیت و عملکرد نیروگاه تأثیر منفی می‌گذارد. علائم اضافه‌بار شامل کاهش قدرت، گرم‌شدن بیش از حد موتور و خرابی در حین کار دستگاه است. در صورت مشاهده این علائم به دستگاه اجازه استراحت بدهید.

درجه اتوماسیون دیزل ژنراتور

سهولت عملکرد مجموعه دیزل ژنراتور به حالت کنترل و نظارت بستگی دارد. مدل‌هایی که به‌صورت دستی کار می‌کنند نیاز به حضور مداوم کارکنان دارند. واحدهای این نوع ساده‌ترین مدل در نظر گرفته می‌شوند. ژنراتورهای در نظر گرفته شده برای استفاده به‌عنوان منبع تغذیه پشتیبان مجهز به مدارهای پیچیده‌ای هستند که کنترل خودکار سیستم را فراهم می‌کنند. اتوماسیون مسئول موارد زیر است.

  • کنترل شبکه الکتریکی که دستگاه‌ها را تغذیه می‌کند.
  • حفاظت از کلکتورهای فعلی از تأثیر منفی تغییرات در شبکه
  • برنامه‌ریزی شروع نیروگاه
  • توقف دیزل ژنراتور و آزمایش آن برای مشکلات
  • تنظیم پارامترهای عملیاتی نیروگاه

واحدهای مدرن با فناوری پیشرفته مجهز به رایانه‌هایی با مانیتور هستند که روی صفحه نمایش مشخصات عملکرد ژنراتور نمایش داده می‌شود. وجود یک سیستم اتوماسیون تجهیزات را گران‌تر می‌کند؛ اما آن را قابل اطمینان تر، ایمن‌تر و کاربردی‌تر نیز می‌کند.

شرایط استفاده از دیزل ژنراتور

اگر انتظار کارایی کارآمد و طولانی‌مدت تجهیزات را دارید، شرایط عملیاتی نیروگاه را به‌درستی ارزیابی کنید. بر این اساس، محل نصب و نسخه ژنراتور را تعیین می‌کنیم. مدل‌های باز با قاب‌های فولادی بادوام در صورتی که شرایط زیر را داشته باشند می‌توانند در داخل خانه نصب شوند.

  • یک سیستم تهویه مجهز
  • سیستم هشدار نصب شده
  • رعایت تمام اقدامات ایمنی آتش‌نشانی
  • سازماندهی سیستمی برای حذف محصولات احتراق

مزایا و معایب استفاده از موتورهای برق

مزایا و معایب استفاده از موتورهای برق

از جمله مزایا و معایب استفاده از موتور برق این است که با دیزل ژنراتورها قابلیت اطمینان بالای منبع تغذیه برای مصرف‌کنندگان مسئول را می‌توان تضمین کرد. بسته به کاربرد و هدف خاص، می‌توانید مدل بنزینی یا دیزلی این موتورهای برق را انتخاب کنید. تفاوت اصلی بین آنها این است که گزینه اول روی کار کوتاه‌مدت (حداکثر چند ساعت) متمرکز است و دومی نیز برای کار طولانی‌مدت عالی است. کار طولانی‌مدت به‌عنوان منبع اصلی برق برای تأمین برق مصرف‌کنندگان در مکان‌هایی که امکان اتصال به یک شبکه برق متمرکز وجود ندارد از دیگر مزایا و معایب استفاده از موتور برق است. علاوه بر این، شایان ذکر است محدودیت‌های قدرت برای واحدهای بنزینی حداکثر 18 کیلو وات است؛ در حالی که برای واحدهای دیزل این رقم ده‌ها برابر بیشتر تخمین زده شده است.

مزایای دیزل ژنراتور

این موتورهای برق حقیقتاً مزایای زیادی دارند و در کارخانه‌ها یا واحدهای صنعتی به‌شدت مورد نیاز هستند. همچنین تصور کنید بدون آن‌ها چه اتفاقی در بیمارستان یا فروشگاه‌های بزرگ می‌افتاد. در ادامه برای آشنایی بیشتر شما با مزایا و معایب استفاده از موتور برق هر کدام از کاربردهای مثبت این دستگاه را توضیح می‌دهیم.

قدرت بالا در دیزل ژنراتور

تولید کنندگان امکاناتی را برای انتخاب تأسیسات با ظرفیت 3-5 تا 200 کیلو وات یا بیشتر ارائه می‌دهند که برای مدل‌های بنزینی که محدودیت توان آنها 18 کیلووات است در دسترس نیست. بهتر است با توجه به کاربرد و استفاده‌های خود نوع موتور برق و قدرت آن را انتخاب کنید. طبق این توصیه شما نباید به دنبال پرقدرت‌ترین مدل از دیزل ژنراتورها باشید؛ بلکه لازم است که به شرایط خود دقت کنید. اگر یک کارگاه خانگی دارید یا برای مدرسه‌ای کوچک به موتور برق نیاز پیدا کرده‌اید، دستگاهی با قدرت مناسب پیدا کنید نه قدرت بالاتر.

امکان تثبیت ولتاژ تولید شده در دیزل ژنراتور

در ادامه توضیح مزایا و معایب استفاده از موتور برق به این نکته اشاره می‌کنیم که در صورت لزوم، می‌توان مدلی را با کنترل‌کننده دور موتور داخلی انتخاب کرد. با استفاده از آن، دستگاه به طور خودکار ولتاژ را در صورت نوسانات با نیاز مصرف‌کنندگان تطبیق می‌دهد. در بیشتر موارد، انحراف بیش از 10٪ از مقدار اسمی مجاز نیست.

بازدهی بالا در دیزل ژنراتور

بازدهی در دیزل ژنراتورها با استفاده از سیستم خنک‌کننده داخلی و توربوشارژ می‌تواند به 50٪ برسد. منبع موتور بزرگ مجموعه دیزل ژنراتورها برای کارکرد مداوم طولانی‌مدت طراحی شده‌اند؛ بنابراین می‌توان از آنها به‌عنوان پشتیبان قابل اعتماد یا منبع اصلی برق استفاده کرد. این امکان اطمینان از ثبات عملکرد هر شرکت یا تأسیسات فردی آن را فراهم می‌کند که به‌ویژه برای فرایندهای فنی مهم است. توقف غیرمنتظره آن می‌تواند منجر به نقص جدی، عدم پذیرش محصولات و اختلال در چرخه فناوری شود. می‌توانید برای بررسی‌های بیشتر در مورد بازدهی هر کدام از مدل‌ها در محیط‌های مختلف، علاوه بر مزایا و معایب استفاده از موتور برق از کارشناس فروش سؤال بپرسید.

امکان کارکرد در محدوده دمایی وسیع در دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتورها در محدوده دمایی وسیعی کار می‌کنند. برای محافظت از اجزای درونی آن در برابر شرایط آب‌وهوایی، یک پوشش مخصوص ارائه شده است. چنین عنصری عملکرد دیگری را نیز انجام می‌دهد که کاهش سطح نویز تولید شده توسط دستگاه است. دیزل ژنراتورها با اطمینان در هر شرایط آب‌وهوایی با رطوبت تا 95٪ و دمای -40 ÷ +40 ⁰С کار می‌کنند. در صورت وجود حفاظت از محفظه لازم، نصب بدون توجه به شرایط آب‌وهوایی می‌تواند کار کند. همچنین کافی است آنها را به یک محفظه عایق صدا مجهز کنید تا صدای موتور در حال کار به خارج از مرزهای آن نفوذ نکند.

هزینه‌های عملیاتی کم آنها بر اساس قابلیت اطمینان بالای خود تجهیزات شکل می‌گیرند که به حداقل تعمیر و نگهداری، هزینه سوخت مقرون به‌صرفه و عمر طولانی نصب نیاز دارد. به این ترتیب می‌توانید آن‌ها را در محیط‌های خیلی گرم مانند جنوب ایران یا خیلی سرد مانند مناطق غربی کشور نیز نصب کرده و برق لازم را تأمین کنید.

عمر طولانی دیزل ژنراتور

از دیگر مزایا و معایب استفاده از موتور برق این است که واحدها برای عملیات طولانی‌مدت طراحی شده‌اند. آنها از قطعات با کیفیت بالا و مواد مدرن ساخته شده‌اند. زمان کارکرد تجهیزات به مشخصات فنی و اینکه چه موتوری مجهز است بستگی دارد. اگر موتور مایع خنک شود، زمان کار مداوم نیروگاه افزایش می‌یابد.

تطبیق‌پذیری دیزل ژنراتور

تجهیزات در جایی استفاده می‌شود که منبع تغذیه متمرکز وجود ندارد. اینها کلبه‌های کشور، سایت‌های ساخت و ساز، مؤسسات مالی، مراکز تفریحی، مجتمع‌های هتل هستند. همین ویژگی می‌تواند یکی از مزایا و معایب استفاده از موتور برق محسوب شود.

هزینه‌های عملیاتی کم

یکی از مزایا و معایب استفاده از موتور برق که شایان توجه به نظر می‌رسد این است که با استفاده از آن‌ها صرفه‌جویی در سوخت تضمین می‌شود. مشارکت انسانی در پشتیبانی از عملکرد دستگاه حداقل است.

عملکرد بالا

اگر دیزل ژنراتور را انتخاب کنید، اشتباه نخواهید کرد. چنین تجهیزاتی مجهز به هر چیزی است که لازم دارید. استارت برقی، توری محافظ و دکمه‌ای که با آن دستگاه فوراً کار خود را متوقف می‌کند در آن تعبیه شده‌اند. برای راحتی کاربران، یک کنترل پنل الکترونیکی نیز ارائه شده است.

معایب دیزل ژنراتورها

موتورهای برق در جهت رفع نیاز مناطق مختلف به برق تولید و عرضه می‌شود. به همین دلیل سازندگان آن برای کسب رضایت مشتریان تمام سعی خود را در ارائه ویژگی‌های بهینه آن به کار می‌برند و تلاش می‌کنند مزایای آن بسیار بالاتر از معایب باشد. البته این نکته سبب نمی‌شود موتورهای برق خالی از اشکال باشند. آن‌ها نیز به‌عنوان سازه‌های انسانی دارای جنبه‌های منفی و مزایا و معایب استفاده از موتور برق هستند که ممکن است آزاردهنده باشد. به معایب این دستگاه توجه کنید.

ابعاد دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتورها تجهیزاتی هستند که از نظر وزن و اندازه بسیار بزرگ هستند و نیاز به استفاده از تجهیزات ویژه‌ای برای حمل و نقل یا جابه‌جایی دارند. تأسیسات پرقدرت به یک سیستم تهویه مجزا و قاب پشتیبان برای عملکرد ایمن در داخل خانه نیاز دارند.

محدودیت استفاده دیزل ژنراتور

استفاده از دیزل ژنراتور فقط با بار 40 درصد امکان‌پذیر است. در حین کارکرد دستگاه در حالت بیکار، سایش شدید اجزا و قطعات داخلی رخ می‌دهد که باعث افزایش هزینه‌های آن می‌شود.

مصرف سوخت بالا در دیزل ژنراتور

به طور قطع مصرف زیاد سوخت می‌تواند جزو مزایا و معایب استفاده از موتور برق به حساب بیاید. اگر به طور مکرر از این دیزل ژنراتورها استفاده می‌کنید، باید برای هزینه‌های سوخت آن فکری بکنید.

تولید گرمای زیاد در دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتورها در حین کار مقدار زیادی نیز گرما تولید می‌کنند و این مسئله می‌تواند در محیط‌های بسته بسیار آزاردهنده باشد.

آلودگی صوتی بالا در دیزل ژنراتور

کار کردن در محیطی که مدام با صداهای زیاد اشغال شده است قطعاً یک عذاب روحی است. این دستگاه‌ها صدای زیادی تولید می‌کنند. خوشبختانه مدل‌هایی هستند که با نصب صداخفه‌کن در آن‌ها دیگر چندان آلودگی صوتی به محیط اضافه نمی‌کنند.

محدودیت در ساعت‌های کار دیزل ژنراتور

از جمله مزایا و معایب استفاده از موتور برق این است که آن‌ها نمی‌توانند به طور مداوم روشن باشند؛ بنابراین اگر نیازمند سرویس‌دهی شبانه‌روزی آن‌ها هستید، باید به فکر خرید چند دیزل ژنراتور باشید تا در غیاب یکدیگر نیاز شما را به برق برطرف کنند.

نیاز به سرویس مرتب دیزل ژنراتور

این دیزل ژنراتورها باید به طور مرتب بررسی و سرویس شوند. لازم است سطح روغن و سوخت آن‌ها را چک کنید تا از عملکرد مفید آن‌ها کاسته نشود.

کاربردهای موتور برق

کاربردهای موتور برق

یکی دیگر از اهداف مهم دیزل ژنراتورهای اضطراری تأمین برق برای عملیات نجات اضطراری است. در صورت بروز بلایای طبیعی، شرایط اضطراری و شرایط بحرانی در شرکت‌های صنعتی، از تأسیسات برای اتصال ابزار و تجهیزات ویژه برای برچیدن آوار، حفظ عملکرد سیستم‌های پشتیبانی حیات و تأمین برق برای جمعیت استفاده می‌شود. از آنجایی که مجموعه‌های دیزل ژنراتور بسیار بادوام و قدرتمند هستند، دامنه کاربرد آنها در تولید، ساخت و ساز و ساختارهای تجاری است؛ با این حال در یک خانه روستایی، در صورت نیاز به برق و فعال‌سازی منظم ذخیره، و نصب دیزل ژنراتور کاملاً توصیه می‌شود. رایج‌ترین مناطقی که با توجه به مزایا و معایب استفاده از موتور برق از آن‌ها استفاده می‌شود عبارت‌اند از:

کاربرد دیزل ژنراتور در سایت‌های ساختمانی 

مجموعه دیزل ژنراتور به‌عنوان منبع تغذیه اصلی برای تمام ابزارهای الکتریکی درگیر عمل می‌کند. بهترین انتخاب یک ژنراتور قدرتمند در یک پوشش محافظ است. این دستگاه به میکسرها، مته چکشی، آسیاب، انواع اره، چکش و انواع تجهیزات ساختمانی متصل می‌شود. حتی اگر محل ساخت و ساز دارای برق باشد، باز هم امکان قطع برق وجود دارد؛ پس یک ژنراتور به‌عنوان پشتیبان مورد نیاز است. از آنجایی که در یک سایت ساخت و ساز از تجهیزات مختلفی استفاده می‌شود و برق آنجا نه‌تنها 220 ولت، بلکه اغلب 380 ولت است، توصیه می‌کنیم به ایستگاه‌هایی با منبع تغذیه ترکیبی توجه کنید. به لطف آنها، شما می‌توانید همان قدرت را در هنگام تغذیه با 380 ولت و 220 ولت دریافت کنید.

کاربرد دیزل ژنراتور در خانه‌های خصوصی و شهرک‌های کلبه‌ای، شهرک‌های کوچک 

برای یک خانه روستایی، مجموعه‌های دیزل ژنراتور را می‌توان هم در داخل و هم در فضای باز نصب کرد. فاز اصلی ژنراتور 220 ولت است. برای استفاده خانگی اغلب از دیزل ژنراتورهای سبک‌وزن باز یا ایستگاه‌های سیار با خنک‌کننده هوا از نوع بسته استفاده می‌شود.

کاربرد دیزل ژنراتور در تولیدی‌ها و کارخانه‌ها 

اغلب تولید در یک کارگاه یا کارخانه باید به طور مداوم ادامه یابد و شکست آن منجر به از دست دادن پول زیادی می‌شود. این نشان می‌دهد که مجموعه دیزل ژنراتوری که برای این واحدها در نظر می‌گیرید نه‌تنها باید قدرتمند باشد؛ بلکه از کیفیت بالایی هم در موتور و هم سایر سیستم‌ها برخوردار باشد. روند خدمات نیز مهم خواهد بود؛ بنابراین نیروگاه‌های صنعتی در چنین تأسیساتی کاربرد دارند و نصب می‌شوند.

کاربرد دیزل ژنراتور در بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها 

در یک بیمارستان، خاموش‌کردن برق به معنی از دست دادن سلامتی و حتی جان یک نفر است؛ بنابراین یک دیزل ژنراتور خوب با یک ATS سوئیچ انتقال خودکار برای تأمین برق پشتیبان بیمارستان‌ها ایده‌آل است. این مدل نیازی به تنظیم دستی و حضور همیشگی شما ندارد و تأمین مداوم برق در سایت را تضمین می‌کند.

کاربرد دیزل ژنراتور در ادارات و مؤسسات دولتی یا مؤسسات آموزشی 

روشنایی و گرمایش محل، بهره‌برداری از تجهیزات کامپیوتری همان چیزی است که یک ژنراتور در یک مؤسسه باید در صورت خاموش شدن برق فراهم کند. به‌عنوان یک قاعده، یک واحد تک فاز (220 ولت) ممکن است در اینجا کافی باشد؛ اما لازم است اتوماسیونی وجود داشته باشد که ولتاژ خروجی را صاف کند. دقت کنید که برای دستگاه‌های کامپیوتری کیفیت جریان و ولتاژ یکنواخت بدون خرابی بسیار مهم است.

کاربرد دیزل ژنراتور در معدن 

هنگام استخراج زغال‌سنگ، زغال سنگ نارس، نفت و سایر مواد معدنی، باز یا زیرزمینی، معمولاً از مجموعه ژنراتورهای متحرک برای اتصال تجهیزات استفاده می‌شود. استخراج هر منبعی در مکان‌هایی کاملاً دور از تمدن و ارتباطات برای بشریت اتفاق می‌افتد؛ بنابراین در چنین شرایطی ژنراتورها (DGS) دارای طرح‌بندی خاص، استحکام و قابلیت اطمینان کافی قطعات هستند تا کار استخراج متوقف نشود. در دنیای مدرن ما، هنوز فهرست نسبتاً بزرگی از مناطقی وجود دارد که می‌توان از نیروگاه‌های دیزلی استفاده کرد و با توسعه موتورهای احتراق داخلی، کیفیت، قابلیت اطمینان و کارایی موتورها به میزان قابل‌توجهی افزایش می‌یابد و قیمت برای هر خریدار مقرون‌به‌صرفه‌تر می‌شود. مزایا و معایب استفاده از موتور برق در زندگی نوین انسان‌ها بی‌شمار است.

خرید و قیمت موتور برق در بازار

با توجه به مزایای زیاد و کاربردهای وسیع دیزل ژنراتورها در حوزه‌های مختلف بسیار منطقی به نظر می‌رسد که قصد خرید آن را داشته باشید. برای اطلاع از قیمت‌ها بهتر است حتماً به شرکت‌های معتبر مراجعه کنید یا کاتالوگ دستگاه را ببینید که مشخصات، مدل و ویژگی‌های آن را توضیح داده است. مزایا و معایب استفاده از موتور برق، دوام و ماندگاری، نوع آن و امکاناتی که دارد بر قیمت‌ها مؤثر هستند. شما می‌توانید جهت اطلاع از قیمت‌ها با کارشناسان بخش فروش تماس حاصل فرمایید.

سخن پایانی

دیزل ژنراتور یا موتورهای برق در انواع مختلفی تولید شده و روانه بازار می‌شوند. این موتورها در مواقع بحران یا برخی موقعیت‌های دیگر که انرژی الکتریکی لازم است می‌توانند برق مورد نیاز را تأمین کنند. مزایا و معایب استفاده از موتور برق، قیمت، کاربرد و ویژگی‌های مهم دیگر آن در این مطلب بررسی شده است.

سؤالات متداول

  1. آیا موتور برق می‌تواند در بیمارستان استفاده شود؟

بله این وسیله در هر مکانی که به برق نیاز دارید می‌تواند کمک‌رسان شما باشد.

  1. مزایا و معایب استفاده از موتور برق چیست؟

مزایای آن تأمین انرژی در هر شرایط و معایب آن صدا یا گرمای زیادی است که تولید می‌کند.

  1. قیمت موتور برق چقدر است؟

برای اطلاع از قیمت‌ها با کارشناسان تماس بگیرید.

  1. آیا استفاده از بنزین می‌تواند جزو مزایا و معایب استفاده از موتور برق باشد؟

بله این موتور سوخت زیادی مصرف کرده و به دنبال آن باعث آلودگی می‌شود.

  1. بررسی مزایا و معایب استفاده از موتور برق چه فایده‌ای دارد؟

باعث می‌شود با اطلاعات گسترده‌تری به خرید آن اقدام کنید.

webadmin
ارسال دیدگاه