آداپتور صنعتی

افراد با توجه به نیازهای خود و معیارهایی چون بودجه و مدت زمان لازم برای انتخاب، برند و محصول مورد نظر خود را تهیه و خریداری می‌کنند. آداپتورهای موجود در بازار انواع مختلفی دارند. از لحاظ شکل، طراحی ظاهری، کارایی فنی و قطعات، به سه دسته آداپتور صنعتی، آداپتورهای ترانسی و آداپتورهای سوئیچینگ دسته‌بندی می‌شوند.

هم‌اکنون قصد داریم تا در ادامه محتوا، اطلاعات بیشتری در ارتباط با آداپتور صنعتی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
توصیه می‌کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با زمینه فوق با ما همراه باشید.

آداپتور صنعتی

در دنیای امروزی، یکی از پرکاربردترین وسایل الکتریکی، آداپتور می‌باشد. از انواع متنوعی برخوردار بوده و هر یک از آنان مزایا و معایب مخصوص به خود برخوردار هستند. آداپتور صنعتی که پاور سوئیچ فن دار و یا تابلویی نیز نامیده می‌شود، در ولتاژهای ۱۲ و بالاتر و همچنین در شدت جریان‌های ۵ الی ۶۰ آمپر در بازار قابل تهیه و خریداری می‌باشد.

لازم به ذکر است در حالی که در آداپتور صنعتی، فن تعبیه شده نباشد، با قیمت پایین‌تری به فروش می‌رسد. بنابراین اگر هنگام خرید، با تفاوت قیمتی بیش از حد معمول رو به رو شدید، احتمال دهید که قطعه فن از قطعات داخلی آداپتور مربوطه حذف شده است.

از نکات حائز اهمیت دیگر می‌توان به این موضوع اشاره کرد که با توجه به اینکه آداپتورهای صنعتی بدنه‌های مشبک و فلزی دارند، می‌بایست دور از رطوبت و در مکانی خشک نگهداری شوند. تا موجب برق گرفتگی و سوختگی دستگاه‌های موجود نشوند‌.

اجزای تشکیل دهنده آداپتور صنعتی

اجزای تشکیل دهنده آداپتور صنعتی

شایان ذکر است که هر ابزاری از اجزا و اقسام مختلفی تشکیل شده است. آداپتور صنعتی نیز متشکل از قسمت‌های مختلفی بوده که هم‌اکنون این موارد را برای شما همراهان گرامی بررسی می‌کنیم:

  • L و N: بخش اتصال به برق ۲۲۰ ولت AC متناوب شهری با کابل برق ضخیم
  • V-: اتصال قطب منفی برق (گراند GND)
  • V+: اتصال قطب مثبت برق (گراند VCC)
  • Earth: بخشی به نام سیم ارت و یا همان سیم دوشاخه‌های سیم دار ارت دار مانند کابل پاور ۳*۱.۵
  • V Adj: پیچ تنظیم ولتاژ خروجی، قادر به افزایش یا کاهش ولتاژ تا نزدیک به ۱۵ ولت
  • فن Fan
  • LED: چراغ نمایشگر وضعیت خروجی آداپتور

کاربرد و ویژگی ‌های آداپتور صنعتی

کاربرد و ویژگی ‌های آداپتور صنعتی

در آداپتورهای صنعتی از روکش فلزی استفاده شده است. با انتقال جریان هوا به درون دستگاه، از گرم شدن بیش از حد آداپتور و همچنین از کاهش عمر آن، جلوگیری می‌کند. همچنین لازم است اطلاع یابید که قطعاتی مانند ترانزیستور، ماسفت (MOSFET) و دیود شاتکی که حرارت بالایی ایجاد می‌کنند، در کنار بدنه فلزی مشبک تعبیه می‌شوند که در معرض جریان هوا قرار بگیرند.

لازم به ذکر است که آداپتور صنعتی به عنوان منبع تغذیه انواع تجهیزات نورپردازی و روشنایی، دوربین‌های مداربسته، ماژول‌های آمپلی‌فایر، تجهیزات امنیتی، ال ای دی پاور، سیستم‌های صوتی، ال ای دی نواری، تابلوهای تبلیغاتی و مواردی از این قبیل مورد استفاده عموم مردم قرار می‌گیرند.

کلام آخـــر

با توجه به گوناگونی کاربرد آداپتورها، شما می‌بایست با توجه به شرایطی که دارید، آداپتور مورد نظر خود را تهیه و خریداری نمایید. همچنین توصیه می‌کنیم تا در صورتی که به تنظیم ولتاژ و شدت آمپر بالا نیاز دارید و می‌خواهید طی مدت زمان طولانی از منبع تغذیه استفاده کنید و همچنین نگران گرم شدن و آسیب رسیدن به منبع تغذیه نیز هستید، آداپتور صنعتی می‌تواند بهترین گزینه ممکن برای شما باشد.

از اینکه تا پایان محتوای فوق ما را همراهی کردید سپاسگزاریم.

کلیدواژه : آداپتور
webadmin
ارسال دیدگاه